Hirdetés

Crazy Taxi - végre Androidra is megérkezik

|

Make some craaaazy money! Ha ezt nem érted, akkor ez a hír számodra tökéletesen érdektelen. Akkor is érdemes persze a volán mögé pattanni, és megismerni a taxizás napfényes oldalát.

Hirdetés

Az 1999-es Sega klasszikus annak idején nekem Dreamcast-en lett örök kedvencem (arra 2000-ben jött ki), XBLA-n is azonnali vétel volt, és természetesen a mobil verzió sem maradthatott ki.

Eddig az utóbbinak csak az Apple tulajdonosok örülhettek, de most végre Androidos eszközökre is megjelent a Crazy Taxi, végre korlátok nélkül élvezhető az arcade autós móka, olyan húzós zenékkel, mint a The Offspring vagy a Bad Religion.

Hogy a nosztalgia kicsit beinduljon, muszáj idetennem a klasszikus Dreamcast verzióról készült játékmenetet:

Ehhez képest egyébként a mobilos verzió nem marad szégyenben, az alábbi előzetes még az iOS premiert mutatja be, de az Andoriodos sem marad el ettől (persze ez hardverfüggő is azért):

Szóval, ki vevő egy kis zakkant pénzkeresésre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)