Hirdetés

Csúnyán megbukott egy The Witcher-játék

|

Folytatja a tisztogatási procedúrát a CD Projekt RED, a Gwent és a Cyberpunk 2077 multi után egy harmadik projektnek is beffelegzett.

Hirdetés

A The Witcher franchise a fősodor játékain kívül több spin-offot is kapott az évek során, például a Gwentet, amely 2023-ban gyarapodik utoljára új tartalmakkal, 2024-től már nem. Ugyanerre a sorsra fog jutni egy másik mellékprojekt, a mobilos The Witcher: Monster Slayer is, amely a kiterjesztett valósággal csempészett szörnyeket a mindennapjainkba, akárcsak a Pokémon GO. 

A Monster Slayert a CD Projekt stúdiója, a Spokko jegyzi, a free-to-play okostelefonos RPG játékmenetében a való világban kell tanulmányoznunk, felkutatnunk és levágnunk a különböző bestiákat. A hangsúly itt is a felkészülésen van, ezáltal különböző főzeteket, olajokat, csalikat és bombákat kell készítenünk, valamint fejlesztenünk a karakterünket, mielőtt kardunk és a jelek segítségével megmérkőznénk a szörnyetegekkel trófeákért cserébe.

Hirdetés

A Spokko most bejelentette, hogy a The Witcher: Monster Slayer jövőre bezárja a kapuit. Az Androidra és iOS-re is elérhető AR-szerepjáték kevesebb, mint két évvel a megjelenése után, 2023. június 30-tól már nem lesz játszható, a stúdió munkatársai a CD Projekt RED fő projektjein dolgoznak majd tovább. Néhány munkatárstól sajnos meg kell válniuk, de nekik is segítenek elhelyezkedni. 

A Monster Slayer alkalmazást már január 31-én eltávolítják az App Store-ból és a Google Play áruházból, ugyanettől a naptól kezdve pedig a játékon belüli vásárlási lehetőségeket is megszüntetik. Nem érkeznek további frissítések sem, vagyis új szörnyekre, páncélokra, küldetésekre vagy eseményekre nem számíthatunk a nyári végleges búcsúig. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti sajnálni fogjátok a Monster Slayert vagy hidegen hagy a sorsa?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)