Hirdetés

Ne dőljetek be: nem jön mobilra a Cuphead

|

Vagy legalábbis nem most. Az App Store ellenőrzőrendszerén átjutott egy app, ami a Cuphead mobilos változatának mutatja magát, de nagy valószínűséggel kamu.

Hirdetés

Van még pár platform, amin szívesen látnánk a StudioMDHR csodálatos játékát, de a csapat kijelentette, hogy a lelke most a Microsofté, úgyhogy érjük be egyelőre a Windows 10-zel és az Xbox One-nal. 

Hirdetés

A Cuphead így előreláthatólag jó ideig nem jön sem PS4-re, sem mobilokra, az iTunes App Store-ban azonban ma megjelent egy app, ami nagyon úgy néz ki, mintha a Cuphead lenne. Feltöltője még gombokat is varázsolt a képekre.

Ugyanakkor az egész azért gyanús (amellett, hogy a játék Microsoft-exkluzív), mert a támogatási oldal nem a valódi weblap, csak annak egy klónja. Külön pikáns, hogy a WHOIS szerint magyar szerverekről fut.

A Studio MDHR egyik vezetője, Ryan Moldenhauer egy játékosnak azt válaszolta, hogy az egész kamu, a Cuphead nem jelent meg iOS-re. Semmilyen körülmények között se vegyétek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)