Hirdetés

Végre megjelent mobilra is a Dead by Daylight

|

Bár most sokkal kevesebb utazgatunk, azért a kezünkben hordozható horror így is jó szolgálatot tehet. A Dead by Daylight mobilra is elérhető, érdemes nekivágni a PvP élménynek.

Hirdetés

Hosszú hónapokat vártunk a Dead by Daylight mobilos változatának megjelenésére, most végre ez a nap is elérkezett. Az aszimmetrikus PvP horrort kis képernyőn nyomhatjuk, ráadásul ez a verzió nem kerül semmibe. Szerencsére tartalomnak sem leszünk híján, mivel a Fűrész, a Stranger Things és egyéb franchise-ok hőseit és gyilkosai is átkerültek a mobilos kiadásba, szóval változatos borzalmakkal üthetjük el az időt.

Hirdetés

Az alap játékmenet változatlan: egy pár hétköznapi emberrel kell kicseleznünk egy meglehetősen tápos és félelmetes gyilkost, akinek számtalan eszköze van arra, hogy megkínozzon, felnyársaljon és kivégezzen bennünket. Egy intenzív élményről van szó, amely mindkét oldalról komoly kihívást jelenthet. Haverokkal teljes a móka, de mivel a mobilos változat ingyenesen letölthető, bármikor találhatunk is magunknak vállalkozó kedvű csapattársakat.

A Dead by Daylight Mobile iOS-re és Androidra is letölthető. Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)