Hirdetés

Hamarosan mobilokra is megjelenik a Dead By Daylight

|

Az érdeklődők már előregisztrálhatnak az okostelefonos rettegésre.

Hirdetés

Több millió példányban fogyott már a Behaviour Interactive aszimmetrikus túlélőhorrorja, amelyben a gyilkost és az előle menekülő szerencsétleneket is játékosok irányítják. A közelmúltban többek között olyan filmes szörnyetegek kerültek be a játékba, mint a Sikoly filmek maszkosa, Freddy Krueger vagy éppen a Stranger Things Demogorgonja, ezúttal azonban nem egy újabb gonosz, hanem két újabb platform kerül be a képbe.

Hirdetés

Noha pár régióban már tavaly is tesztelhető volt a Dead By Daylight mobilos portja, a teljes változatot csak idén tavasszal tervezi kiadni a fejlesztőcsapat, az előregisztráció pedig már elrajtolt Androidra és iOS-re is. Természetesen a készítők jutalmazzák az érdeklődőket, így érdemes ellátogatni a Google Play áruházba és az App Store-ba, ugyanis kerek feliratkozószámonként különböző loot üti majd a játékosok markát. 500 ezer, 750 ezer és 1 millió fő után zsákolhatnak be a regisztrálók pofás in-game cuccokat és shardokat egyaránt. 

Amint kiderül a pontos megjelenési dátum, azonnal megírjuk. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)