Hirdetés

Megjelent egy új Dead Island játék, de nem az, amire vártunk

|

Miközben a rajongók továbbra is a Dead Island 2 után epekednek, a kiadó tovább fájdítja a szívüket egy jóval kisebb volumenű játékkal, ami ráadásul már el is érhető.

Hirdetés

Tavaly májusban hallottunk utoljára a Dead Island 2-ről, amikor a Deep Silver igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy nincs ok az aggodalomra, továbbra is fejlesztés alatt van a projekt. Azóta a Deep Silvert már felvásárolta a THQ Nordic, ezzel pedig megszerezte a Saints Row, a Metro és a Dead Island sorozatokat is, viszont utóbbi sorsáról még mindig nem tudunk semmit. Illetve valamit mégiscsak. 

Hirdetés

Megjelent ugyanis egy mobiljáték a franchise-on belül, a free-to-play Dead Island: Survivors, amely a tower defense műfajba sorolható és olyan, mintha a Dead Islandet, az Orcs Must Die-t meg a Clash Royale-t keresztezték volna. A feladat nem is lehetne egyszerűbb: falakat, csapdákat és tornyokat építve kell megritkítanunk az élőhalottak hordáját. Íme egy kis ízelítő hozzá: 

A Book of Unwritten Tales 2-t is fejlesztő Fishlabs játéka már tölthető az iOS-t és Androidot használó eszközökre és természetesen nem hiányozhatnak belőle a mikrotranzakciók sem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)