Hirdetés

Destiny 2 - méretes frissítést kap a társalkalmazás

|

Hamarosan felkészíti a Bungie a folytatásra a régóta működő Destiny mobilos alkalmazást.

Hirdetés

A frissítés a tervek szerint augusztus 22-én válik majd elérhetővé, és két nagyobb extrával bővíti ki a programot. Természetesen mindkettő arra szolgál hogy felkészítse a mobilos segédet a Destiny 2 megjelenésére.

Az első új funkció az Explore tab, ahol láthatjuk a híreket, frissítéseket, és a játékbeli eseményeket. Itt jelzi majd az alkalmazás, hogy mi újság van a Destiny világában.

A másik újdonság a Clan támogatás lesz. A Bungie elmondása szerint a felhasználók az alkalmazáson belül kreálhatnak klánokat, vagy csatlakozhatnak már meglévőkhöz. A csapat játékbeli haladását és elért eredményeit is itt lehet követni, illetve chatelni az online cimbikkel.

A Destiny 2-t hamarosan PC-n próbálhatjuk ki a béta tesztnek köszönhetően, ami augusztus 29-én startol majd. Már gépigény is van hozzá, lehet csekkolni, megnyugodni vagy pánikszerűen elkezdeni a spórolást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)