Hirdetés

Csak netkapcsolattal játszható a Diablo Immortal

|

Nem leszünk rákényszerítve, hogy csapatban szeleteljük fel a Diablo Immortal démonjait, de az már biztos, hogy ha nem tudunk kapcsolódni a világhálóhoz, nem fogunk tudni játszani.

Hirdetés

Mivel a rajongótárbor nagyon szeretett volna valami újat látni a PC-s vagy konzolos fronton is, a Diablo Immortal bejelentése kapcsán sokszor csak arról esett szó, hogy egy mobiljátékról van szó, a projekt részleteire sokan nem is voltak kíváncsiak. A Blizzcon alatt azért elég sokan kérdezték a projektért felelős Wyatt Changet arról, milyen lesz a NetEase-zel közös alkotásuk, így már egyre több infót tudhat meg az, akit érdekel a zsebben hordozható Diablo.

Hirdetés

Kiderült például, hogy a játék állandó netkapcsolatot fog igényelni, ha enélkül próbálunk bejelentkezni "a játék nem fogja engedni" a játék vezető dizájnerének elmondása szerint. Ez talán nem is meglepő annak ismeretében, hogy a készítők MMO-nak szánják a Diablo Immortalt, hálózati kapcsolat nélkül pedig nem láthatnánk a világban járó többi hőst, ahogy természetesen a csapatos dungeönökből és a Battle.net a játékba épített funkcióiból is kimaradnánk (ezzel együtt az Immortal legnagyobb részét végigjátszhatjuk egyedül is). Ugyan egyre több mobiljáték kéri, hogy folyamatosan kapcsolódjunk az internethez, nem könnyű megszokni ezt a trendet, hiszen ez a követelmény nagyban limitálja a szabadságot, amit elméletileg a mobil platformok adhatnának.

Nektek mekkora problémát okoz az állandó netkapcsolat egy mobiljáték esetében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)