Hirdetés

Diablo: Immortal - a NetEase részéről már kész van

|

A megjelenés időpontja leginkább a Blizzardon múlik, de a társfejlesztők már nagyjából készen állnak.

Hirdetés

A Diablo: Immortal társfejlesztője, a NetEase úgy tűnik, hogy már befejezte a munka rájuk eső részét, legalábbis erre enged következtetni a pénzügyi vezető, Yang Zhaoxuan nyilatkozata.

Hirdetés

A Bloomberg jelentése szerint ugyanis egy konferencián kiderült, hogy a NetEase már nagyban a Diablo: Immortal kínai startjára készül. A játékot ugyebár még tavaly novemberben jelentették be a BlizzCon 2018 alatt, de akkor még csak egy 2019-es dátumot tűzték mellé. Fontos megjegyezni, hogy ez nem ritka mobiljáték fejlesztésnél, a fejlesztők általában nem szokták megadni a megjelenési dátumot még akkor sem, ha csak néhány hét választ el minket a jeles naptól, mivel legtöbbször először kisebb régiókban indítják el a címeket, és sosem tudni, hogy onnan mikor váltanak globális megjelenésre.

Yang Zhaoxuan hozzátette egyébként, hogy a megjelenés folyamatával kapcsolatosan nem őket, hanem a Blizzardot kellene faggatni. Egyelőre kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a stúdió reakciója a NetEase-től jött infókra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)