Hirdetés

Diablo: Immortal - a NetEase mesélt még ezt-azt a játék technikai részéről

|

A Blizzarddal együtt dolgozó NetEase a kínai játékmédiának válaszolt néhány kérdésre. Kiderült például, hogy PC-n is nyugodtan játszhatjuk majd az Immortalt.

Hirdetés

Mint az minden bizonnyal már tudjátok, a Diablo: Immortal a NetEase és a Blizzard közös projektje. Előbbi a BlizzCon 2018 után leült beszélgetni az otthoni média képviselőivel és megválaszolt néhány kulcskérdést.

Hirdetés

A játékot a NetEase saját motorja, a Messiah hajtja, amit 2010-ben fejlesztett ki a stúdió és azóta is sikerrel használták a különböző címeiben. A cég a Qualcommal együtt dolgozva gondoskodik arról, hogy a Diablo: Immortal (és minden Messiah hajtotta játék) tökéletesen fusson a Snapdragon és többi Qualcomm processzorral hajtott készüléken.

A fejlesztők válaszoltak a PC-s kérdésekre is, és míg az biztosnak tűnik, hogy direkt PC verzió nem lesz a játékból, nem fogja érdekelni őket, ha valaki emulátorral futtatja a játékot. Nyugodtan nyomhatjátok majd az Immortalt BlueStacksszel, Nox-szal vagy bármelyik másik PC-s Android emulátorral, nem fognak bannolni érte - már amíg csalások nélkül használjátok ki ezen programok lehetőségeit.

Az üzleti modell még nem eldöntött, ahogy az sem, hogy az iOS és Android felhasználók játszhatnak-e majd együtt. A csapat jelenleg olyan feature-ökön gondolkozik, mint a transzmog rendszer, az aukciós ház, a céhek és a PVP bevezetése. Mindemellett kiderült, hogy a sztori nem lesz olyan sötét, mint a korábbi részekben.

A sajtónak adott válaszok alapján úgy néz ki, hogy a játék még meglehetősen messze van a megjelenéstől. Azért reméljük, hogy valamikor jövőre már kipróbálhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)