Hirdetés

Diablo Immortal - újabb részletek derültek ki

|

Azért a mobilos Diablót sem felejtette el a Blizzard.

Hirdetés

A Diablo-rajongók számára az idei Blizzconon mindenképp a várva várt negyedik rész bejelentése vitte el a show-t, de a mobilos mellékág is képviseltette magát az eseményen. Néhány játékmenettel kapcsolatos újdonságot is elárultak a készülő Diablo Immortalról.

Hirdetés

A Blizzard egy blogposztban fedte fel, hogy a népszerű MOBA-típusú játékokhoz és hero shooterekhez hasonlóan a Diablo Immortalban is lesz a többinél egy erősebb, Ultimate képességünk, és a karakterünk alap támadásaival tudjuk feltölteni azt. Ha ez sikerült, akkor a játékosok több opció közül választhatnak, melyekkel egy rövid időre megnövelhetjük karakterünk erejét.

Az is kiderült, hogy a játék legendás képességmódosító tárgyai hogyan és miképp működnek majd. Például lehetőségünk lesz a tűzgolyó varázslatnak egy hidegebb körítést adni, de a monkok Exploding Palmját is átalakíthatjuk különféle módokon, vagy épp a Demon Hunter menekülő mozdulatát ruházhatjuk fel egy kis ráadás tűzerővel. A gyakorlatban mindez hasonló lesz a Diablo 3 képesség passzívjaihoz, ám a Blizzard a tárgyak révén igyekezett újragondolni a rendszert.

A blogposztból továbbá megtudtuk, hogy a Diablo-széria mobilos mellékágának továbbra sincs tervezett megjelenési dátuma, és arra sem adott egyenes választ a cég, hogy tartalmazni fog-e a Diablo Immortal mikrotranzakciókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)