Hirdetés

Disney Heroes: Battle Mode - alkosd meg a saját mesehős csapatod

|

A megjelenéssel együtt kaptunk egy launch trailert is a Disney új játékához, amiben számos ismerős arc felbukkan.

Hirdetés

Az elmúlt években rengeteg jópofa animációs alkotást láthattunk a stúdiótól, és sok érdekes karaktert is megismerhettünk. A srácok most pedig összegyűjtötték ezeket a szereplőket, és felhúztak köréjük egy érdekes történetet.

Hirdetés

A Disney Heroes: Battle Mode-ban rengeteg hőst gyűjthetünk be, hogy aztán csapatostul teljesíthessük a különféle missziókat. Olyan szereplőkből állíthatjuk össze brigádunkat, mint például Buzz Lightyear, Mike Wazowski, vagy épp Jack Sparrow, ráadásul fejleszthetjük is karaktereinket a kaland során.

Ha tennétek egy próbát a játékkal, akkor innen tudjátok letölteni Androidra, innen pedig iOS-re. Alább pedig megnézhetitek a launch trailert.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)