Hirdetés

Disney Infinity - Mesehősök a saját virtuális világodban

|

Nem titkoltan a Disney és a Pixar azért egyesítették erőiket és alkották meg a Disney Infinity projektet, hogy megismételhessék a Skylanders sikereit és elnyerjék a fiatal korosztály rokonszenvét.

Hirdetés

A Disney Interactive bejelentette, hogy előhozakodik eddigi legnagyobb vállalkozású játékával, amelyben megelevenednek a Walt Disney és a Pixar stúdiók kedvelt karakterei. John Pleasants, a Disney Interactive társelnöke a következőképpen fogalmazott: "„A játék ezen innovatív megközelítésével a Disney Infinity karaktereket, sztorikat és helyszíneket kelt életre a The Walt Disney Company történetéből, a rajongók és a gamerek örömére egyaránt.”

A Skylanders koncepciójához hasonlóan a Disney is előrukkolt a maga gyűjthető figuráit felsorakoztató kiadásával: a figurák kiköpött másai az eredeti karaktereiknek és a történetük is ugyanaz, ám a virtuális Toy Box keretein belül együtt játszhatunk valamennyivel. A Play Sat névre keresztelt, történetvezette kalandban fejtörőkkel és különleges ellenfelekkel találkozhatunk össze, nem is beszélve arról, hogy híres és valamennyiünk által ismert Disney helyszínekre látogathatunk el. Kalandozásaink során különleges karaktereket (akár 40 ismert és szeretett mesehős figuráját is összegyűjthetjük), járműveket és tárgyakat zsákmányolhatunk, amelyeket később a virtuális Toy Box-ban használhatunk fel. Úgy kell ezt elképzelnünk, mint egy saját ízlésünk szerint berendezett univerzumot, ahol magunk szabhatjuk meg, hogy mely hősök, karakterek, járművek, beállítások és kiegészítők kapjanak helyet, a saját bejáratú kis világunkat aztán később büszkeségtől dagadó mellel meg is oszthatjuk barátainkkal offline és online egyaránt.

A Disney Interactive és az Avalanche Studios által közösen fejlesztett Disney Infinity 2013 júniusában kerülhet a boltok polcaira PC-re, PS3-ra és X360-ra, de beszerezhetjük majd mobilkészülékekre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)