Hirdetés

Partneri megállapodást kötött a Disney és a Harry Potter: Hogwarts Mystery stúdiója

|

A mobiljátékokra szakosodott fejlesztők a Disney és a Pixar karaktereivel dolgozhatnak a jövőben.

Hirdetés

Az idén megjelent Harry Potter: Hogwarts Mystery tökéletes volt arra, hogy egy csapásra ismertté tegye a fejlesztőcsapat, a Jam City nevét, így új távlatok nyílhattak meg a stúdió előtt - mint például egy nagy volumenű együttműködés.

Hirdetés

A Disney ugyanis több évre szóló egyezséget kötött a készítőkkel, amelynek értelmében a Jam City átveszi a Disney Emoji Blitz, valamint a Disney és Pixar brandeken alapuló mobiljátékok fejlesztését. A partnerség keretében a Disney kötelékébe tartozó Glendale Games Studio néhány tagja csatlakozik a céghez, hogy folytathassák a munkát a Disney Emoji Blitzen.

Ami pedig a Jam City-t illeti, a legelső cím, amely ebből a házasságból születik az egy új, a Jégvarázs folytatásához kapcsolódó mobiljáték lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)