Hirdetés

Egy Star Wars lövölde jön... mobilra

|

Már nem kell sokat várni, amíg mindenki kipróbálhatja a Star Wars karaktereket szerepeltető mobilos online lövöldét. Bár nem erre vágyunk elsősorban, a Star Wars: Rivals egy próbát megérhet.

Hirdetés

Még nyáron mutatkozott be a Star Wars: Rivals nevű mobilos lövölde, amelyben a Star Wars ismert szereplőivel indulhatunk csatába, viszont akkor még csak egyes régiók férhettek hozzá a játékhoz. Hamarosan ténylegesen megjelenik a játék és végre mindenki tehet vele egy próbát.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront II sajnos elég sokakban keserű szájízt hagyott maga után, szóval elég valószínű, hogy a legtöbb rajongónak lenne kedve egy igazán jól összerakott Star Wars témájú akciójátékhoz. Sajnos az szinte teljesen biztos, hogy nem a Star Wars: Rivals lesz ez a játék, de ettől függetlenül némi időt el lehet vele szórakozni:

Ezen felül a játék cross-platform lesz, tehát az iOS és az Android játékosok együtt játszhatnak majd, ami azért nem olyan rossz. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)