Hirdetés

Divinity: Original Sin 2 és még 7 mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy kiváló játék jött most iOS-re, de ilyen gépigény mellett kevesen fogják tudni élvezni.

Hirdetés

A hét sztárja egyértelműen a Divinity: Original Sin 2, a Larian Studios kiváló szerepjátéka, azonban kétségeink vannak afelől, hogy iPaden sikeres lehet-e. Szép teljesítmény a fejlesztőktől, hogy a teljes játékot átportolták, viszont nem fut el akármin, és az is sikere útjába állhat, hogy mobiljátékhoz képest meglehetősen drága. Mindenesetre szorítunk neki, és ha úgy érzitek, ezzel játszanátok menet közben vagy a kanapén fekve, semmi ne állítson meg titeket.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Divinity: Original Sin 2 (iPad) - 8990 Ft

A jó hír, hogy a fantasztikus Divinity: Original Sin 2 már elérhető iPadre, a rossz, hogy csak és kizárólag 2018-asnál újabb iPad Prókon vagy 2020-as iPad Airen hajlandó elindulni, és legalább 18 GB-nyi szabad hely kell neki. Ez, tekintve, hogy egy óriási, eredetileg PC-re és konzolokra megjelent szerepjátékról beszélünk, nem meglepő, ráadásul a fejlesztők célja konkrétan az volt, hogy ne kelljen kompromisszumot kötniük, még az egér, a billentyűzet és a kontroller támogatását is megoldották. A játékban Rivellon világában kalandozhatunk egyedül vagy akár három társunkkal együtt, szabadon felfedezhetjük a környezetünket, ami számtalan izgalmat rejt. 

További mobiljáték megjelenések

Alan Walker - The Aviation Game (iOS, Android) - ingyenes

Big NEON Tower vs Tiny Square (iOS, Android) - ingyenes

Ears and Burgers (iOS, Android) - 1090 Ft

A folytatáshoz lapozz tovább!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)