Hirdetés

Dragon Ball Legends - hamarosan mobilon is lezúzhatjuk egymást

|

Idén már kaptunk egy meglehetősen erős Dragon Ball verekedős játékot, de azt nem hordhatjuk zsebben. A Bandai már készül ennek a problémának a megoldására.

Hirdetés

A Bandai Namco a GDC 2018-on bejelentette a Dragon Ball Legends című játékot, ami egy Android és iOS platformokra érkező, PvP verekedős cím lesz.

Hirdetés

A Legends egy kártyás megoldást használ, ami azt jelenti, hogy az egyes harci mozdulatokat bizonyos eseménykártyák lenyomásával aktiválhatjuk. Ha sikerül gyors egymásutánban több támadást is bevinnünk, akkor komoly, drámai animációval megtoldott kombókat is kioszthatunk.

A Bandai nem győzte hangsúlyozni, hogy mindez valós időben, valódi játékosok ellen, egy globális hálózaton keresztül zajlik majd. A lagproblémát a Google Cloud platformjával oldják meg. A bemutató meccsen egy fejlesztő San Francisco-ból játszott egy kört a Japánban lévő kollégája ellen.

A Dragon Ball Legends valamikor idén fog megjelenni Androidra és iOS-re. A Bandai Namco hamarosan egy saját adásban fogja mélyebben bemutatni a játékmenetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)