Hirdetés

Pokémon GO-szerű játékot fejleszt a Square Enix a Dragon Quest szériához

|

A Dragon Walk névvel a fejlesztők nem árulnak zsákbamacskát, nem titkolt céljuk ugyanis, hogy kimozdítsák a négy fal közül a népszerű JRPG sorozat rajongóit.

Hirdetés

A Square Enix a mai napon jelentette be, hogy mobiljátékot készítenek az egyik legnépszerűbb JRPG sorozatukhoz, a Dragon Questhez.

Hirdetés

A Dragon Walkban a telefonunk segítségével kell bejárjuk a játék világát, ami a kiterjesztett valóságnak hála a tényleges környezetünket jelenti majd, csak széria jól ismert lényeivel bőven tarkítva, akiket nekünk kell majd megregulázni. A játékban helyet kap egy "My Room" funkció, aminek köszönhetően kialakíthatunk egy saját lakosztályt, amit a harcok során szerzett cuccokkal dekorálhatunk majd. 

A fejlesztők nem titkolják, hogy a Pokémon GO sok lényeges elemét beépítik a játékukba. Egyelőre csak Japánban lehet majd megküzdeni a szörnyekkel, ugyanis itt zajlik a játék béta tesztje. Megjelenési dátumot még nem kaptunk, valamint azt is homály fedi, hogy mikor lépik majd át a virtuális szörnyetegek a szigetország határait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)