Hirdetés

Dream Chamber - új kalandjáték a Syberia készítőitől

|

Bemutatkozott a Syberia alkotóinak vadonatúj kalandja, a Dream Chamber, amelyben egy gazdag örökössel oldhatunk meg egy rablási ügyet.

Hirdetés

Miközben továbbra is azt várjuk, hogy Benoit Sokal elvarázsoljon minket a Syberia 3-mal, a játék fejlesztőcsapata, a Microids egy új point & click kalandjátékon is dolgozik eközben, amely a Dream Chamber nevet kapta.

Az 1930-as években játszódó alkotás főszereplője egy gazdag, mihaszna örökös, Charlie, akinek élete nem várt fordulatot vesz, mikor barátnőjét kirabolják. Elhatározza, hogy saját kezébe veszi az ügyet és maga göngyölíti fel. Egy valaki azonban nem örül ennek, hősünk nyomozó nagybátyja, aki az eseten dolgozik.

Charlie azonban rendelkezik egy hatalmas előnnyel, ugyanis álmaiban képes ismét átélni az eseményeket, így új nyomokat találhat a tudatalattijában. A Dream Chamber játékmenetében - akárcsak a Syberia részekben - tárgyakat gyűjtögethetünk, azokat kombinálhatjuk, fejtörőket oldhatunk meg és így tovább.A lényeg a történet, az egyedi karakterek, valamint a Microidsra jellemző hangulat - legalábbis ezt ígérik nekünk. A Dream Chamber PC-re, Mac-re és iOS-re jelenik meg október 24-én, nem sokkal később az Androidosok is megkapják a maguk változatát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)