Hirdetés

Durango: Wild Lands - megjelent a dínós MMORPG

|

Világszerte elérhetővé vált a Nexon online játéka, amely leginkább mobilos ARK: Survival Evolvedként írható le.

Hirdetés

A Durango: Wild Lands egy különleges mobilos MMORPG, amelyben egy dinoszauruszokkal teli világban kell életben maradnunk, és felépíteni egy biztonságos települést. Az őslényekkel persze nem csak harcolhatunk, be is időmíthatjuk őket, de craftolás és más, a műfajtól megszokott funkciók is rendelkezésünkre állnak. 

Hirdetés

Noha egyes régiókban már kipróbálható volt korábban is, a Nexon és a What! Studio bejelentése alapján a Durango: Wild Lands most vált világszerte elérhetővé iOS és Android rendszerekre. A launch trailer megmutatja, hogy mire számíthattok a játékmenettől: 

A Durango hamarosan PvP módot is kap, így a játékosok egymással is harcolhatnak majd a hatalomért. iOS-re az App Store-ból, Androidra pedig a Google Play-en keresztül szerezhetitek be a free-to-play játékot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)