Hirdetés

E3 2013 - a csajod is jobban nyomja PS4-en

|

Videón mutatta meg a Sony, hogy miként működnek a közösségi funkciók.

Hirdetés

Már a PS4 bemutatásakor is komoly hangsúlyt fektetett a Sony a közösségi megoldásokra – elég a kontrollerre nézni, amin a megosztáshoz dedikált gombot is elhelyeztek. Most egy rövid videóban azt is megmutatják, miként működik ez.

 

A feltűnően jókedvű fiatalember épp nem tud egy 3+ korosztálynak szánt játékban legyőzni egy bosst, így egy számára minden bizonnyal kedves hölgy által feltöltött videón megnézi, hogy is kell ezt a problémát megoldani. Miután megtekintette a rövid mozgóképet, egy gombnyomásra visszaváltott a játékba, és mint újdonsült szakértő, a túlvilágra tudta küldeni eme robotikus szörnyeteget.

Emellett a digitálisan megvásárolt játékokról is esik némi szó, hisz jó pár PC-s alkotáshoz hasonlóan (pl.: Blizzard játékok) már akkor el tudunk kezdeni gyepálni, ha a fájloknak még csak bizonyos százaléka terpeszkedik a merevlemezen. A példában a Killzone látható, aminél ki tudjuk választani, hogy előbb az egy-, vagy a többjátékos módot akarjuk magunkénak tudni. A PS4 közösségi mókáit okostelefonról is el tudjuk érni, így nem feltétlenül kell magunkkal vinni a konzolt, és bedugni egy kirakatban elhelyezett TV-re az üzeneteink megtekintéséhez. Ha a hölgyhöz hasonlóan minket is a buszon ér a játék-irigység, akár be is vásárolhatunk, így mire hazaérünk, a játék már előtelepítve vár minket.

A szolgáltatások tényleg kifejezetten érdekesek, ráadásul meglepően hasznosak -  reméljük hazánkban is elérhető lesz minden, ilyen formában. Na de most ez komoly, a lány megvette a Killzone-t, és máris pro klánja van, ahova a srácokat meginvitálta? Is that code?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)