Hirdetés

EA Sports UFC Mobile 2 és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Nickelodeon tenisz, Angry Birds és több más érdekesség is jutott az e heti listára.

Hirdetés

Valaki, valamiért úgy gondolta, a világnak szüksége van egy Angry Birds játékra, és hát végülis nem is lett rossz, úgyhogy felkerült alábbi listánkra - a kiemeltünk mégis az EA újdonsága lett, ami az MMA kedvelőinek szól. A Netflix játékkínálata is bővült, és érkezett új játék az Apple Arcade-re is, úgyhogy akármilyen platformot, szolgáltatást preferáltok, nézzetek körül bátran alább.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

EA Sports UFC Mobile 2 (iOS, Android) - ingyenes

Ugyan konzolon már a negyedik részénél tart az EA Sports UFC sorozata, mobilra még csak a második jött. Ebben természetesen a UFC harcosaival verhetjük egymást péppé, okosan bánva az energiával, a mozdulatokkal, hogy ha nem is az első menetben, de hamar ellenfeleink fölé kerekedjünk.

További mobiljáték megjelenések

Angry Birds Journey (iOS, Android) - ingyenes

Arcanium: Rise of Akhan (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Awaken: Chaos Era (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)