Hirdetés

Ebben a játékban Budapest metróhálózatát tervezheted újra

|

A Mini Metro rengeteg kisebb-nagyobb fejlesztést kapott az elmúlt években, városfelhozatala pedig most Budapesttel bővült.

Hirdetés

A Mini Metro az egyik kedvenc indie címünk volt az elmúlt évekből, azóta pedig már konzolokon és mobilokon is pörgethettük. A móka egyébként meglepően egyszerű: kapunk egy várost, ahol ki kell dolgoznunk egy működőképes tömegközlekedési hálózatot.

Minél elegánsabban oldjuk meg a dolgot, annál magasabb pontszámot kapunk, és annál több városban építkezhetünk. Az elmúlt 6 évben a Mini Metro rengeteg bővítményt kapott, a városok listája pedig most végre Budapesttel is gazdagodott.

Hirdetés

Ahhoz, hogy a budapesti pályát feloldhassuk, először legalább 500 pontot el kell érnünk Chicagóban. Ha ez megvan, akkor mehet a móka.

Mi a legjobban mobilokon és táblagépeken élveztük a Mini Metro játékmenetét, de a játék elérhető PC-re, PlayStation 4-re, Nintendo Switchre, sőt Linuxra is. Ha szeretnétek egy minimalista menedzser/puzzle játékkal kísérletezni, ennél jobbat keresve se találtok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)