Hirdetés

Ebben a játékban budapesti gyilkosságok után nyomozhatsz

|

A Buff Studio újdonságában képregényes stílusban állhatunk detektívnek.

Hirdetés

Aki nyomozásra adná a fejét, az a következő hónapok során több videojátékban is megteheti ezt: az Agatha Christie: Hercule Poirot: The First Cases-ben például a belga detektív első ügyeit göngyölíthetjük fel, a Sherlock Holmes: Chapter One-ban pedig Sir Arthur Conan Doyle világhírű karakterének eredetsztoriját kapjuk meg.

Persze ezek a nagyobb konzolokat célozzák meg és jó pár hónapot kell még várnunk rájuk, viszont akad itt egy érdekes projekt, ami már elérhető mobilokra.

Hirdetés

A Murders on Budapest egy képregényes stílusú, szórakoztató detektívjáték, amelyben fiatalok próbálják felderíteni egy hegymászó meggyilkolásának rejtélyét.

Különböző logikai minijátékok megoldásával kell nyomokat találni, majd a helyes következtetéseket levonva megoldani az ügyet.

A Murders on Budapest már megjelent, ingyenesen tölthető Android és iOS eszközökre is, ám a hazai vonatkozás ellenére sajnos hiányzik belőle a magyar nyelv. Egy próbát azért megér. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)