Hirdetés

Eddig nem látott módon hozzák közelebb az NBA világát a rajongókhoz a Pokémon GO fejlesztői

|

A világ egyik legnépszerűbb sportligája a Niantic csapatával dolgozik együtt egy különleges AR-játék megvalósításán.

Hirdetés

Különleges bejelentéssel lepte meg a rajongóit az NBA, vagyis a legnépszerűbb kosárlabdaliga, amelynek 2021-2022-es szezonja két héttel ezelőtt zárult a Golden State Warriors bajnoki győzelmével. A liga ugyanis egy olyan játékkal igyekszik még jobban felkelteni az érdeklődők figyelmét, ami a tervek szerint egyedülálló élményt nyújt majd a való világ metaverzumában.

A játékban természetesen felbukkannak majd a csapatok és a saját NBA termékek mellett a játékosok is, ugyanis az NBAPA, vagyis a játékosok szakszervezete hozzájárult a hivatalos licencekkel a projekthez.

Hirdetés

Az NBA All-World című alkotásról a Niantic vezető producere, Marcus Matthews azt nyilatkozta, hogy a világ első igazi kiterjesztett valóságos sportjátéka lesz, ami az elhivatottabb és az alkalmi rajongóknak egyaránt szórakoztató élmény lesz. A játék célja, hogy az NBA játékosokat, illetve az ő kulturális és szociális hátterüket is jobban megismerhessék a liga rajongói, valamint legyen lehetőség a világ bármely pontjáról kapcsolatba lépni a többi játékossal.

A játékban a tervek szerint egyedi interakciók és lehetőségek lesznek elérhetők, hogy a fanok és a sztárok kommunikálhassanak egymással. Természetesen az NBA a divatra is fektet hangsúlyt, a felhasználók rengeteg testreszabási lehetőséget kapnak majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az NBA All-World megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a játék hivatalos honlapján már lehet regisztrálni, hogy megkapjuk az értesítőt az indulásról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)