Hirdetés

Egy Diablo: Immortal játékos leverte a legnagyobb ellenfelet egyetlen fillér elköltése nélkül

|

Egy lelkes streamer és csapata megszerezte az Immortal rangot, és ez Wudijonak semmibe sem került.

Hirdetés

Miközben az egyik Diablo: Immortal streamer azt tesztelte, hogy mennyi pénzt tud elégetni az 5 csillagos Legendary Gemek kergetése közben, addig egy másik arra volt kíváncsi, hogy meddig juthat egy fillér nélkül. A válasz: a játék legvégéig.

Wudijo, egy Diablo címekre szakosodott tartalomgyártó rajongótársaival együtt rávette magát az Immortalra, de sok más streamerrel ellentétben ő egyáltalán nem akart pénzt költeni a mobilos RPG-re.

Hirdetés

Hamar kiderült, hogy ő járt jobban. Wudijo és klánja végigment az aktuális Immortals vs. Shadows szezonon, és győztesen került ki a küzdelemből. A játékosok heteken keresztül vesznek részt különböző kihívásokban, míg ki nem alakul a ranglétra legfelsőbb részlege. Az ott harcoló legjobb 10 klán aztán részt vehet egy sornyi PVP és PVE csatán, míg nem a legjobbak szembe nem kerülnek a szerver Immortaljával.

Az Immortal egy hatalmas és brutálisan erős ellenfél, akit alapvetően egy játékos irányítana, de mivel ez volt az első szezon, így még nem volt választott Immortal, és egy NPC-re maradt a szerep. Wudijo klánja sikerrel lemészárolta a bosst, és megnyerte az azt követő PVP csatát is, így elnyerte az Immortal címet csapattársaival együtt.

Wudijo fontosnak érezte hozzátenni, hogy ugyan ő valóban nem költött egy fillért sem, ugyanezt nem tudja elmondani a klánja többi tagjáról.

"Aki a videó alapján azt hinné, hogy a F2P út vállalható, az téved. A játék az alapoktól kezdve úgy lett felépítve, hogy a legtöbbet költő játékosokat juttassa a legtovább. Kompetitív versenyzőnek maradni pénz nélkül majdnem lehetetlen."

Érdemes lesz a fentieket észben tartani, miközben a csúcs eléréséért harcoltok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)