Hirdetés

Egy közösségi médiás poszt miatt nem jelenhet meg Kínában a Diablo: Immortal

|

Valaki a Diablo Immortal kínai közösségi csapatában nem fogta fel, hogy mit csinál.

Hirdetés

Kár lenne tagadni a Diablo Immortal hatalmas sikerét, ami még annak fényében is kiemelkedő, hogy az értékelések alapján a Blizzard eddigi legrosszabb játéka. Miközben az értékelésekre ránézve hamar rossz játéknak ítélhetjük, mégis sok millióan tolják, köztük több GameStaros arc is, és öntik bele a végtelen mennyiségű pénzt.

Hirdetés

Miközben a világ több pontján ilyen sikereket arat a játék, a Blizzard mégsem lehet teljesen elégedett, ugyanis egy totálisan elkerülhető dolog miatt Kínában határozatlan időre el kellett, hogy tolják a játékot. A hivatalos álláspont szerint az utolsó pillanatban vettek észre több olyan hibát, ami kihat a játék megjelenésére és a teljesítményére, nehéz azonban elhinni, hogy vannak olyan hibák, amik tényleg csak valamiért a kínai verziót sújtanák.

Sokkal valószínűbb, hogy a játékot büntetésből nem engedik egyelőre ki a piacra, miután kikerült az internetre több fotó is, amiben a Diablo Immortal hivatalos Weibo profilja az ország politikai rendszerét kritizáló üzenetet küldött.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Több fordítás is kering az interneten, a lényeg azonban, hogy az ország vezetőjére, Xi Pingre a Micimackó névadó karaktereként hivatkozott az illetékes, ugyanis állítólag Kína vezére is nagyon kedveli a mézet.

Természetesen a Blizzard hivatalos kommunikációjában nyoma sincs a közösségi oldalon történt incidensnek, annak ellenére, hogy a profilt fel is függesztették a Weibón.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)