Hirdetés

Egyelőre nem szakít teljesen az Apple és az Epic Games

|

Határozatlan ideig még be lehet lépni Apple fiókkal az Epic Games-es profilokba, de ez bármikor változhat.

Hirdetés

A múlt hét végén jelezte az Epic, hogy szeptember 11-étől nem lehet majd Apple fiókkal bejelentkezni az Epic Games-es fiókokba, így a Fortnite-ba sem. Ez persze elsősorban az iOS-es és MacOS-es felhasználókat érinthette, akik a legutóbbi nagy frissítés óta már játszani sem tudnak, de ha ezen platformok valamelyikén vágtak bele a játékba, lehet, hogy máshol is az Apple-ös accountjukkal jelentkeznének be. 

Hirdetés

Az Epic később korrigált: az Apple volt annyira engedékeny, hogy határozatlan ideig hagyja működni az Apple fiókkal való bejelentkezést, de ennek bármikor vége lehet, így a Fortnite mögött álló csapat azt javasolja, mindenki ellenőrizze, e-mail címe meg van-e adva EG-fiókjánál, és jelszót sem árt frissíteni. Pár kattintás ez, ha érintettek vagytok, tegyétek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)