Hirdetés

El tudod képzelni, hogy milyen játék készül a Dr. Szösziből?

|

Közeleg a következő Dr. Szöszi film, de az MGM még előtte játékkal is betámad.

Hirdetés

Tavaly ősszel érkezett a hír, hogy folytatódik a Doktor Szöszi és Reese Witherspoon 2022-ben harmadszorra is Elle Woods bőrébe bújik majd, hogy rózsaszín felszerelésében és csivavájával a hóna alatt kiálljon a nőkért. A harmadik részről egyelőre még nem tudni sokat azon kívül, hogy a forgatókönyvírók (Mindy Kaling és Dan Goor) a híresztelések szerint egy teljesen új csavarral akarják feldobni a koncepciót, de valószínűleg nem a most bejelentett játékadaptációra gondoltak. 

Merthogy készül olyan is, méghozzá az ausztráliai PlaySide Studios és az MGM együttműködésében. A Doktor Szöszi (Legally Blonde) videojáték valójában egy free-to-play mobiljáték lesz iOS és Android rendszerekre, és nem is annyira a harmadik részhez fog kapcsolódni, inkább az első kettőt veszi alapul.

Hirdetés

A PlaySide nem most kezdte a filmes franchise-ok adaptálását, korábban olyan mobilcímekkel jelentkeztek többek között, mint a The Walking Dead: Saints & Sinners, a Jumanji: Epic Run vagy éppen a Cars: Lightning League. 

Egyelőre még nem derült ki túl sok konkrétum, de az biztos, hogy a Doktor Szöszi videojáték kombinálni fogja a match 3- és sztorielemeket (előbbi az összepárosítós, kirakós játékok jellegzetes mechanikája). A tervek szerint 2021-ben fogják kiadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)