Hirdetés

Elérhetetlenné vált az egyik Uncharted játék

|

Az Uncharted 4: A Thief's Endhez kapcsolódó projektet nyugdíjazta a Naughty Dog.

Hirdetés

Emlékeztek még az Uncharted: Fortune Hunterre? A puzzle-ökkel megpakolt akció-kalandjáték 2016-ban jelent meg mobilokra, hogy Nathan Drake-et irányítva azt csináljuk, amihez a karakter a legjobban ért: kincsekre vadásszunk Sully társaságában. A projekt különlegességét az adta, hogy kozmetikai cuccokat oldhattunk fel vele az Uncharted 4: A Thief's Endhez. Bár a Naughty Dog az Uncharted: Legacy of Thieves Collection keretében PC-re és PlayStation 5-re is elhozta az utóbbi játék definitiv változatát, a Fortune Hunter már nem kapott a szeretetből. 

Hirdetés

A Naughty Dog Twitteren jelentette be a minap, hogy az Uncharted: Fortune Hunterben nem lehet többé vásárolni, sőt letölteni sem az alkalmazást (Androidra és iOS-re sem). A Playspree fejlesztését egyelőre azok még játszhatják offline módban, akiknek fel van telepítve a telefonjukra, és addig így is tehetnek, amíg le nem törlik róla az appot. Mindenki más számára viszont elérhetetlenné vált a játék. 

A stúdió nem árulta el, hogy mi vezetett a Fortune Hunter lelövéséig, de nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a játékosok hiánya miatt nem szeretnének rá több erőforrást pazarolni, és más projektekre fordítják azt a kevés figyelmet is, amit eddig az Uncharted mobiljáték kapott. Ti sajnáljátok?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)