Hirdetés

Elrajtolt az EVE Online mobiljátéka, az EVE Echoes

|

Már okostelefonokon is játszhatunk a népszerű sci-fi MMORPG-vel.

Hirdetés

A CCP Games alkotásának rajongói párszor már bebizonyították, hogy mennyire összetartó közösséget sikerült létrehozniuk, hiszen volt, hogy órákon keresztül háborúztak egy rákbeteg játékost támogatva, máskor pedig minijátékokkal segítették a koronavírus elleni küzdelmet. Mától már nem csak PC-n, hanem mobilon is hatalmas dolgokat vihet véghez az EVE Online játékostábora, ugyanis elrajtolt az EVE Echoes nevezetű mobiljáték, amely hasonló játékélményt kínál, mint nagytestvére.

Hirdetés

Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy van benne felfedezés, bányászat, harc (PvE és PvP), kereskedés és minden más is, amit a stílustól remélünk. A csatákban akár száz játékos is részt vehet majd, a felhasználók csatlakozhatnak szövetségekhez, létrehozhatják a saját vállalatukat és a piacot sem kell nélkülözniük. 

A CCP Games és a NetEase Games összefogásából született EVE Echoes már elérhető Androidra és iOS-re is, mindkettőn free-to-play. A tervek szerint olyan tartalmakkal fog bővülni a játék, mint a szuverenitás és a nagyobb hajótestek, valamint számíthatunk crossover eseményekre is az EVE Online és EVE Echoes között.

Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)