Hirdetés

Erica és még 3 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A korábban PlayStation-exkluzív interaktív film, az Erica már mobilon is játszható.

Hirdetés

A Her Story, a Telling Lies és a Late Shift is remekül megmutatta, hogy mind a közönség miatt, mind a kezelhetőség okán okostelefonokon is tökéletesen működnek az interaktív filmek, ráadásul ezek gépigénye is elhanyagolható, valószínűleg nem nehéz őket portolni. Az Erica korábban csak PS4-en volt játszható, de most eljött az idő, hogy újabb platformokat hódítson meg; ez lett hát e heti kiemeltünk, de más is jött még, nézzétek végig a listát!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Erica - Interactive Thriller (iOS) - 1090 Ft

A címszereplő Erica egy fiatal lány, akit a múlt eseményei miatt rémálmok gyötörnek. Elindul hát, hogy segítségünkkel felderítse, mi történt pontosan, és fényt derítsen néhány sötét titokra. Számos különböző befejezés vár minket, és érdemes többször is nekifutni, hogy megkapjuk a teljes képet. A PS4-es változatról tesztet is írtunk, a linken elolvashatjátok.

További mobiljáték megjelenések

The Forbidden Arts (iOS) - ingyenes

Gravity Song (iOS, Android) - ingyenes

Neon Beats (iOS) - 1090 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)