Hirdetés

Mobilos változat készül az EVE Online-ból

|

A CCP Games némileg leegyszerűsített formában, Project Aurora címen költözteti mobileszközökre az EVE Online élményét.

Hirdetés

A hétvégén zajlott Las Vegasban az EVE Online rajongótáborának egyik nagy találkozója (a másik a fejlesztők hazájában, Izlandon szokott lenni), a CCP Games pedig tartogatott egy érdekes bejelentést az eseményre. Mint kiderült, a rendkívül bonyolult űr-MMO mobilokra érkezik.

Hirdetés

Az iOS-re és Androidra megjelenő játék neve egyelőre Project Aurora, és a PlayRaven csapata fejleszti a CCP-vel közösen. Az Aurora nem kötődik majd a fő játékhoz, hanem inkább egy "összesűrített EVE-élményt" próbál megalkotni a két stúdió. Így például bányászhatunk majd, fedezhetünk fel új bolygókat és technológiákat. Természetesen ahogy az EVE Online-ban, a játékbeli cégek területért vívott harca itt sem maradhat el, ezúttal a csata az univerzum középpontjáért folyik majd elsősorban. Az üzleti modellről sok mindent még nem tudunk, ahogy a megjelenésről is csak annyit, hogy néhány országban "hamarosan" esedékes, a teljes rajt pedig 2018-ra várható.

Nektek hogy tetszik a mobilos EVE ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)