Hirdetés

Exploding Kittens - végre megjelent az androidos változat

|

A világ egyik legszórakoztatóbb kártyás játéka iOS után immár Androidon is kipróbálható.

Hirdetés

Nem nagyon szoktam Kickstarter projekteket támogatni, de az Exploding Kittens láttán azonnal a bankkártyám után nyúltam. Az Oatmeal képregények alkotója által megálmodott kártyajáték bármilyen bulit fel tud dobni,  így nem csoda, hogy nemrég megjelent az iOS-es változat is.

A privát többjátékos módnak hála így már azok is játszhatnak a játékkal, akik nem vették meg a csomagot, és bár szerintem valódi kártyákkal szórakoztatóbb a dolog, ez is több, mint a semmi. Szerencsére az androidosoknak sem kell tovább várni, ma ugyanis megjelent a játék ezen változata is, amit a Google Play Áruházból 2 dollárnak megfelelő magyar forintért tudtok bezsákolni.

A 2-5 játékossal játszható alapcsomag mellé a játékon belül a NSFW kiegészítőre is lecsaphattok, ami nemcsak új lapokkal dobja fel a bulit, hanem a játékosok számát is bővíti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)