Hirdetés

Ez a Pokémon GO készítőinek új játéka

|

A Niantic ismét parányi, végtelenül cuki lényekre húz fel egy új mobiljátékot.

Hirdetés

Még márciusban derült ki egy szűkszavú bejelentésből, hogy valamiféle közös projekten ügyködik a Nintendo és a Pokémon GO-ért is felelős Niantic csapata, most pedig végre videón is láthatjuk, min dolgoztak idáig, sőt egyből el is indult új játékuk, a Pikmin Bloom.

Nem túl meglepő módon a Pikmin Bloom ismét egy kiterjesztett valóságra építő, tehát AR-játék lett, melyben fel kell állnunk a karosszékből, és el kell szépen indulnunk sétálni.

Hirdetés

A játékosoknak Pikmin magokat kell gyűjteni, és minél több Pikmin szegődik társukul, annál nagyobb virágcsíkot húznak maguk után - ezt láthatja a többi önjelölt Pikmin-vadász is természetesen. A végső cél az, hogy az egész világot virágtakaró borítsa. A Pikmin Bloom bizonyos régiókban már most elérhető, az elkövetkező napokban pedig világszerte felkerül a mobilos alkalmazásboltokba. 

Az alábbi videóban John Hanke, a Niantic alapítója, valamint a legendás Shigeru Miyamoto mutatják be mindezt a gyakorlatban is.

A Niantic egyébként egy Transformers: Heavy Metal című játékon is dolgozik a Hasbróval és a Tomyval karöltve, elvileg ezt is megkapjuk még 2021 folyamán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)