Hirdetés

Ezek lettek az év legjobb mobiljátékai

|

Kihirdette az Apple az App Store Awards nyerteseit, és azt is megtudtuk, melyik lett a legjobb Mac-es játék.

Hirdetés

Ahogy minden évben, úgy idén is kiemelte az Apple az App Store kínálatából azokat a játékokat és alkalmazásokat, amiket figyelemre érdemesnek talált. Idén külön díjat kapott a legjobb kínai játék is, összesen hat videojátékos kategóriában hirdettek eredményt. 

Bár számos kiváló alkotás érkezett (amiknek megjelenéséről egyébként hétről hétre beszámolunk mobilos ajánlónkban), az év iPhone-os játéka az Apex Legends Mobile lett, ami az Electronic Arts nagy sikerű battle royale-ának kisképernyős változata. Meglepően jól fut, és ugyan látszik, hogy a látványból vissza kellett venni, így is élvezhető. 

Az év kínai játéka a League of Legends eSports Manager lett, amiről a neve mindent elmond, nálunk pedig sajnos nem elérhető. Az iPades kínálatból egy logikai játék, a Moncage nyert, Macen az Inscryption lett díjazott (igen, Macen is lehet játszani), Apple TV-n az El Hijo, az Apple Arcade könyvtárából pedig a Wylde Flowerst emelték ki.

Hirdetés

Appok közül díjat érdemelt a BeReal közösségi oldal alkalmazása (iPhone), a GoodNotes 5 (iPad), a MacFamilyTree 10 (Mac), a Gentler Streak (Apple Watch) és a ViX (Apple TV). Emellett társadalmi, kulturális hatásuk miatt kiemelték a Dot's Home-ot, a How We FEelt, az Inua - A Story in Ice and Time-ot, a Locket Widgetet és a Waterllamát.

Ha bármelyik alkalmazást kipróbálnátok, erről az aloldalról könnyen elérhetitek őket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)