Hirdetés

F1 2011 - PS Vita Launch Trailer

|

A PlayStation Vita két játékkal debütál: az egyik a Rayman Origins, a másik a fenti címben terpeszkedő F1 2011.

Hirdetés

A Codemasters kiadta legutolsó, Launch trailernek nevezett előzetesét, mely felhívja a figyelmünket azon nemes és egyszerű tényre, hogy nyakunkon a PlayStation Vita kiadása és a F1 2011 bizony nyitócímnek számít.

A sokak által kedvelt F1 verseny a Sony kézikonzolján meglepő extrákkal és funkciókkal képviselteti magát, a bemutató pedig egyértelműen a kizárólag PS Vitán elérhető specifikációkra összpontosít. A F1 2011-ben szinte ugyanazokkal a játékmódokkal találkozhatunk, mint nagy testvérén, itt lesz a Karriermód, kalandozhatunk más játékosok ellen a multiplayer módban, de akár barátainkat bevonva is élvezhetjük a futamokat a kooperatív karriermódban.

A játékban az összes 2011-es csapat autóival és színeiben versenyezhetünk, beleértve az összes hivatalos versenypályát is. A F1 2011 PS Vitához szánt trailere már megtekinthető:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)