Hirdetés

És te hány pontot értél el a Facebook kosaras játékában?

|

A Messengerbe rejtett kosaras játék pár hete rabolja a szabadidőnket, és most kikerült egy statisztika, melyből megtudhatjuk, hogyan teljesítettek a világ játékosai.

Hirdetés

A Facebook először egy sakkot rejtett el a Messengerben, majd kicsit később berakta a kosaras játékot is, ami rettentő egyszerű, és ugyanannyira addiktív is.

Csak annyi a feladat, hogy a képernyő alján lévő labdát bepöcköljük a gyűrűbe. Aztán 10 pont után elkezd vízszintesen mozogni a palánk, 20-nál begyorsul, 30-nál össze-vissza pattog, 40-nél megint rágyorsít, és onnantól már nem változik. Ezt viszont a legtöbb játékos nem tapasztalhatta meg, ugyanis a játékot kipróbáló 43,7 millió felhasználó (akik egyébként a Messenger-felhasználók 5 százalékát teszik ki) mindössze 0,08 százaléka jutott 40 pont fölé. Ez alig kevesebb mint 35 ezer ember. 31-40 közötti pontszámot 0,82 százalék, 21-30 köztit 9 százalék, 11-20 köztit 33,3 százalék, 1-10 köztit pedig 56,8 százalék ért el.

Mi egyébként EndreMannal, Góczával, HP-val és Mazurral egy csoportbeszélgetésben játszottunk, és miután elértem az 52-t (csalás nélkül!!!), valahogy elszállt mindenki lelkesedése. Az enyém is.

Nos, nektek mennyit sikerült?

Címkék: #facebook
Platformok: Android iOS
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)