Hirdetés

Mától több mint 50 játékot játszhatunk a Facebook Messengerben

|

A Facebook a mai nappal kezdve világszerte elérhetővé teszi minden Messenger felhasználó számára a játékokat, így a chatben hívhatjuk ki egyebek mellett biliárdozni vagy Scrabble-özni barátainkat.

Hirdetés

A rezgő figyelemfelkeltés mellett (lol) egyetlen dolgot hiányolok még az MSN Messenger-es időkből: a játékokat. Beszélgetés közben/helyett aknakeresőzni vagy multiban pasziánszozni csodás élmény volt. 

Rezgetés még nincs (ha van isten, nem is lesz), de 50 játék közül a mai naptól kezdve jó néhány, majd idővel a Messenger mind az 1,2 milliárd felhasználója válogathat. A frissítés fokozatosan válik elérhetővé, úgyhogy ne ijedjetek meg, ha még nem találjátok a játékokat, de készüljetek rá, hogy hamarosan megkapjátok. A következő hetekben tovább bővül a kínálat, a Facebooknak komoly tervei vannak az Instant Games on Messenger platformmal. 

Akinél már megjelent, szóljon, a többiek várjanak türelemmel. Ha nem bírjátok ki, a kosárlabda emoji küldésével addig is kosarazhattok, a focilabdával dekázgathattok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)