Hirdetés

Gamescom 2015 - kiszivárgott néhány perc Fallout 4 gameplay (videó)

|

A gamescomon zárt ajtók mögött mutatott még többet a Bethesda a Fallout 4-ből, viszont volt egy rajongó, aki bejutott, és úgy döntött, az internettel is meg kell osztania a látottakat. Amit gyakran kitakarnak az előtte ülők.

Hirdetés

Nos, azt hiszem tudunk legalább egy valakiről, akit soha többé sehová nem fog meghívni a Bethesda, ugyanis a Sheep Ankle Gaming nevű YouTube- csatorna tulajdonosa felvette, majd fel is töltötte a netre a gamescomon tartott zártkörű Fallout 4-es előadás egy jelentős részét.

Bár azt is nehéz lenne megindokolni, miért rejtegetnek ennyire egy hónapokon belül megjelenő játékot, főleg megnézve a videót, ahol azért láthatunk néhány izgalmas újdonságot, de ezeket látva nem fogjuk átértékelni, amit eddig a játékról gondoltunk. Alapvetően FPS-nézeteben nyomulunk egy városi környezetben a Fallout 4 már most közönségkedvenc karakterével, Dogmeattel, és ghoulokat teszünk el láb alól. Mindeközben láthatjuk a hackelést és a zárfeltörést is akció közben, de a minijátékok, amikben ekkor jeleskednünk kell, mindkét esetben szinte teljesen megegyeznek a Fallout 3-as változataikkal. Az előadás elején, ami teljes egészében németül van, láthatunk néhány újdonságot a játék mobilos előfutárával, a Fallout Shelterrel kapcsolatban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)