Hirdetés

Fallout Shelter - craftingot és új szobákat hoz az 1.4

|

Nem a Fallout 4 reklámkampányának részeként, hanem tényleg egy különálló játékként kezeli a Fallout Sheltert a Bethesda. Hamarosan még jobb lesz.

Hirdetés

A Fallout Shelter valamiért még mindig népszerű, és világszerte sokan vannak, akik nem unták meg egy szint után. 

A Bethesda miattuk látja értelmét annak, hogy a hét folyamán iOS-re és Androidra is kiadjon egy új frissítést, ami az eddigi legnagyobb lesz. Az 1.4-es update-tel bekerül a crafting, vele együtt pedig a Weapon Crafting és az Armor Crafting szobák, hogy a használhatatlannak vélt hulladékból valami csodálatosat alkothassunk. Az uzsonnásdobozok mindegyike tartalmaz egy ötödik kártyát, ami valamilyen, a craftolásnál használható szemét lesz. Építhetünk továbbá borbélyszalont, ahol átszabhatjuk bármely lakónk kinézetét, kapunk néhány új kutyát, macskát és papagájt, hozzájuk kapcsolódó bónuszokat, illetve a Fallout 4-ből átvett öltözékeket, fegyvereket. Ha ez nem volna elég: a napszak most már valós időben változik.

Azt, hogy pontosan mikor jön a patch, egyelőre nem árulták el, de a héten mindenki megkapja, figyeljétek okoskészülékeiteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)