Hirdetés

Fallout Shelter - órákon belül feltörték az Androidos verziót

|

Rengetegen vannak, akik a nyitottsága miatt szeretik az Android platformot, de ahogy a Fallout Shelter esete is bizonyította, ez a nyitottság az operációs rendszer egyik legnagyobb hátránya is, hiszen órákon belül feltörték a játék frissen kiadott változatát.

Hirdetés

A Fallout Shelter nem arra hivatott, hogy megváltsa a mobiljátékok világát, inkább csak hogy egy kicsit a játék univerzumában szórakozhassunk, míg megjelenik a Fallout 4. Ettől függetlenül vannak, akik komolyan veszik, hogy ebben a játékban is ők legyenek a legjobbak. Talán kicsit túl komolyan is.

Csupán néhány órával a játék androidos megjelenése után ugyanis már elég furcsa látvány fogadta, aki megnézte a játék ranglistáján, kinek is sikerült a legsikeresebb Vaultot létrehoznia. A Bethesda saját felhasználóinak rekordjai (amiket a játék tesztelésre használtak, tehát valószínűleg jó néhány órányi játék eredménye volt a pontszám) csak a második és harmadik helyre szolrultak. Valakinek ugyanis nem telt sok időbe, hogy feltöre a játékot, és annak ellenére, hogy 100 a maximális boldogság, nek egymilliárdos pontszámot sikerült elérnie ebben a kategóriában, és kétmilliárdos összpontszámot szedett össze.

Igazából mindegy is, hiszen ez nem verseny.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)