Hirdetés

Fallout Shelter - azért nem jött előbb, mert nem akarták feldühíteni a rajongókat

|

A Fallout Shelter már korábban is megjelenhetett volna, de a Bethesda inkább kivárta a Fallout 4 bejelentését. Milyen jól tette.

Hirdetés

Kaptunk egy teasert a Fallout 4-ből, majd az E3 2015 alatt be is jelentettek egy csomó részletet. Mindez néhány napon belül, és novemberben már meg is jelenik a teljes játék. Elég lazán robbantották ránk a házat.

Mi szeretjük ezt a fajta pörgést errefelé, és a Bethesda is nagyon jól tudja, hogyan nyűgözze le a rajongóit. Úgy tűnik, azzal is tisztában vannak, hogy hogyan ne dühítsék fel őket. Pete Hines a GamesIndustrynak tett nyilatkozatában elmondta, hogy a Fallout Shelter okkal jelent meg pont akkor, amikor bejelentették a Fallout 4 érkezését. Lehet, hogy más lett volna a fogadtatása, ha önmagában jelenik meg.

„Ha tavaly akartuk volna kihozni a [Fallout 4] bejelentés nélkül, és kiállunk azzal, hogy 'ja van egy tök jó mobil címünk, a Fallout Shelter’, akkor valószínűleg felnégyeltek volna minket. Kapával, kaszával álltak volna a kapuban. ‘Ez nem az a Fallout, amit mi akartunk ti szemetek!’” - mondta. Nem mondom, hogy téved ezzel a feltételezésével.

„Azzal, hogy így oldottuk meg, az volt a reakció, hogy ‘megkapom, amit akarok, sőt itt van valami ingyenes cucc, amivel eljátszok addig’. Szóval részben az volt a feladat, hogy hogyan ne nyirassuk ki magunkat, de azért sikeres is legyen a játék.”

Valljuk be a férfiasan, hogy egy egész picit nagyobb gyűlölködés robban ki a szükségesnél akkor, amikor valamilyen nagy sorozat mobil változata kerül a hírekbe. Ti mit szóltok ehhez? Igaza lett volna Pete-nek, ha tavaly adják ki a Fallout Sheltert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)