Hirdetés

Fallout Shelter - megérkezett az első frissítés, és vele a Photo Feature

|

A Fallout Shelter nagyon jó, de apró hibák azért vannak. A Bethesda kiadta a játék első frissítését, ami rögtön egy új funkcióval is bővíti azt.

Hirdetés

Mióta az E3 alatt megjelent, egy este és reggel sem telt el úgy, hogy ne néztem volna rá bunkeremre a Fallout Shelterben. Sőt, az első bunkert már töröltem is, hogy helyette egy sokkal átláthatóbbat hozhassak létre, amit most már 82 lakó üzemeltet és védelmez. És csak 1,99 eurót költöttem rá eddig.

Nálam ugyan a cikk megjelenésének pillanatában még nem elérhető, de a Bethesda Blogja alapján a napokban élesedik az első Fallout Shelter frissítés, ami egyrészt javítja a problémát, minek következtében nem minden terhes nő szült, másrészt berakja a játékba a fotózás lehetőségét, amiről sok részletet nem árultak el, csak a fenti képet csatolták a bejelentéshez. Valószínűleg könnyebb lesz fotót készíteni, majd megosztani, és nem kell a Home és Sleep gombokat együtt lenyomni, kilépni, és úgy feltölteni a képeket. Szóval könnyebb lesz az élet. Köszi, Vault-Tec!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)