Hirdetés

Kibővített változatot kap a Fallout Shelter

|

Kínában már régóta elérhető volt, hamarosan mi is megkapjuk.

Hirdetés

Amikor 2015-ben megjelent a Bethesda ingyenes Fallout-mókája, akkor sokan rácsúsztunk mobilokon, majd később PC-n és konzolokon is belepakoltunk jó pár órácskát, azonban előbb vagy utóbb mindannyian magunk mögött hagytuk a virtuális bázismenedzselést. Legalábbis mostanáig így volt. 

Hirdetés

A Pocket Gamer ugyanis arról számolt be, hogy a Bethesda hamarosan kiadja a Fallout Shelter Online-t Androidra és iOS-re is, amely nem az eredeti játék folytatása, sokkal inkább egyfajta kibővített változata. A Kínában már 2017-ben elrajtolt Shelter Online ugyanazokra az alapokra épül, mint a Shelter, csakhogy tartalmaz egy részletesebb kampányt, amely a Vaulton kívülre visz minket, hogy mindenféle ismerős Fallout-helyszínen keresztül megtaláljuk az eredeti Overseert. Ezenkívül van benne online csatározás és hősgyűjtő rendszer, utóbbiban például Nick Valentine lesz az egyik legritkább karakter. Íme egy kis ízelítő: 

A Fallout Shelter Online várhatóan április végén jelenik meg okostelefonokra és minden bizonnyal nem fogja nélkülözni a mikrotranzakciókat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)