Hirdetés

Fallout Shelter - most a hálaadást ünnepeljük

|

Újabb ünnep, újabb Fallout Shelter frissítés, ezúttal a Hálaadásra építve. Pulyka, új helyszín, új küldetések - minden, ami kell.

Hirdetés

Csodálatos, hogy a Fallout Shelter még másfél év után is frissül. A mobilkészülékek mellett PC-re is megjelent játék már az 1.9-es változatnál jár, és még mindig nincs vége.

Az új frissítéssel bunkerünk lakóit elküldhetjük a sötét, rejtélyes barlangokba, hogy ott teljesítsenek küldetéseket. Természetesen a Haálaadás kapcsán exkluzív feladatok is várnak minket, új dekorációkat szerezhetünk, új ruhákat aggathatunk embereinkre. Már az is biztos, hogy ha ennek az eseménynek vége, jön a kövektező, a karácsonyi-újévi, ami megintcsak tematikus tartalmakat és limitált ideig elérhető feladatokat ad. Az iOS-eseknek külön örömöt jelenthet, hogy iMessage-ben új, hálaadásos és Nuka-World-ös matricákat küldhetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)