Hirdetés

Fallout Shelter - már most dobogós

|

Gyorsan emelkedik a Fallout Shelter népszerűsége, már egy olyan címet is maga mögé utasított, ami évek óta benne volt a Top 3-ban.

Hirdetés

Hatalmas siker a Fallout Shelter, még úgy is, hogy egyelőre csak iOS-re érhető el a menedzselős alkalmazás, bár ez remélhetőleg hamarosan változik. 

Ez azonban nem homályosítja el az app sikereit, ugyanis az Egyesült Királyságban és Amerikában már az iOS toplista dobogójáig felkapaszkodott. Nem akármilyen programot utasított maga mögé a Fallout Shelter, a Candy Crush Saga az utóbbi három évben végig a Top 3-ban tanyázott, ám a Bethesda most teljesen kiütötte a nyeregből. Ráadásul a Fallout Shelterben nincs semmilyen pénzzel áthidalható időkorlát, ami valószínűleg nagyban hozzájárult ahhoz, hogy rövid időn belül ekkora sikereket érjen el. Todd Howard szerint úgy helyes, hogy "ha valamit építeni szeretnél, akkor az azonnal megépül", ők csupán egy olyan telefonos alkalmazást szerettek volna elkészíteni, amivel szívesen játszik mindenki a szabadidejében.

 

Ti próbáltátok már? Mit szóltok a sikeréhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)