Hirdetés

Family Guy: The Quest for Stuff - Star Trek frissítés jött, eredeti szinkronnal

|

A most közel egyéves Family Guy: The Quest for Stuff Star Trek frissítésében Peternek meg kell javítania az Enterprise-t, hogy megmentse az emberiség jövőjét. Picard, Data és Worf is jönnek.

Hirdetés

Ha valamikor letettétek, most lehet, hogy ideje újra nekivágni a Family Guy: The Quest for Stuff kalandjainak.

A legújabb frissítés témáját ugyanis a Star Trek: Az új nemzedék adja. A sztori szerint miután a USS Enterprise-t súlyosan megsebzi a Borg, a legénység kénytelen visszautazni 2015-be. Rikernek meg kell védenie Stewie-t, akinek jövőbeli énje felelős azon technológia kifejlesztéséért, amellyel a Borgot ki lehet pusztítani. Eközben Peter feladata megjavítani az Enterprise-t, mely szabadon bejárható, megnézhetjük a parancsnoki hidat, vagy a gyengélkedőt, és találkozhatunk Picard kapitánnyal, Datával, Worffal, és másokkal. Miközben mi a hajón ügyködünk, csapatokat küldhetünk más bolygókra, hogy onnan nyersanyagot és egyéb jutalmakat hozzanak vissza. A frissítést már mind iOS-en, mind Androidon letölthetitek, az esemény április 30-ig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)