Hirdetés

Far Cry 3 - zsebedben a túlélés kulcsa

|

A UbiSoft bemutatta a Far Cry Outpost mobil alkalmazást, aminek segítségével, akkor is menedzselhetjük trópusi életünket, amikor ott sem vagyunk.

Hirdetés

A többjátékos és co-op módokban nagy segítségünkre lehet a Far Cry Outpost. A Far Cry 3 meccsek során talált, kódolt adatokat a telefonunkon dekódolhatjuk, ezzel extra fegyver kiegészítőkhöz juthatunk, és természetesen az ezért járó XP-t is megkapjuk, mindezt akár gépünktől távol, útközben. Persze a talált eszközöket nem kell megtartanunk: átadhatjuk egy barátunknak, de el is adhatjuk azt, mindezt a telefonon keresztül.

Felszerelésünket is kedvünk szerint állítgathatjuk a kis kijelzőn, ahogy megnézhetjük az aktuális napi vagy heti feladatokat is, amelyek teljesítésért szintén XP jár. Saját vagy barátaink statisztikáit is megnézhetjük, vagy a Map Editorban készített térképeinkről is elérhetjük a szükséges információkat a telefonunkon keresztül.

Az alkalmazás letölthető iOS-re vagy Androidra, teljesen ingyenesen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)