Hirdetés

Farming Simulator 23 Mobile és még 9 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Megjelent a World of Goo Remastered is, ami bizonyára sokakban ébreszt majd kellemes emlékeket.

Hirdetés

Aki már tizenöt évvel ezelőtt is járt-kelt a videojátékok világában, bizonyára emlékszik még az indie játékok nagy robbanására, amikor az Xbox Live Arcade-en, a PlayStation Networkon és a Steamen is megjelentek független fejlesztők a flash játékoknál összetettebb, mégis könnyed, alkalmi játékosoknak szóló alkotásai. A World of Goo volt az egyik legkiemelkedőbb: olajszerű gömblényeket kellett összekapcsolnunk és eljuttatnunk egy csőig, felhasználva minden fizikával kapcsolatos ismeretünket.

Most megjelent ennek a remastere, de nem fog mindenki örülni neki: sajnos Netflix előfizetés kell a hozzáféréshez. Ha viszont ez megvan, semmi ne tartson vissza benneteket a nosztalgiázástól.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Farming Simulator 23 Mobile (iOS, Android) - 2990 Ft

Több mint 100 különböző mezőgazdasági gépet vezethetünk a Farming Simulator sorozat idei részének mobilos változatában - traktorok, kombájnok, és számos egyéb, licencelt masina segítségével próbálhatunk meg a környék legjobb gazdálkodójává válni. Növények mellett állatokat is gondozhatunk (már csirkéket is!), és egy tutorial vezet be abba, hogyan végezhetjük jól a munkánkat.

További mobiljáték megjelenések

Aether Gazer (iOS, Android) - ingyenes

Antivine (iOS, Android) - 1990 Ft

Captor Clash (iOS, Android) - ingyenes

Castle Morihisa (iOS) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)